با جنگ وخونریزی نابرابر دو ملت، کشورضعیف(یونان) که ازظلم کشورهمسایه(ترکیه)به ستوه آمده وقدرت رویارویی هم ندارد با توسل به هوش و ذکاوت سیاستمدارانش به حیله جنگی بربنای صلح و آشتی متوسل میشود.ماجرا از این قرار بود که با ساخت پیکره عظیم چوبی از یک اسب ، سربازان در دل آن جای گرفتند.اسب آن قدر بزرگ بود که برای رفتن به داخل آن - به در کوچکی در زیر شکم اسب- نردبان گذاشتند. اسب چوبی که قرار بود هدیهای باشد برای دشمن، روی الوارهای چوبی سوار شد تا رسید به مقابل دژدشمن، ترویها، اسب را به عنوان نشان پیروزی به داخل شهر بردند. نیمههای شب نیروهای یونانی از اسب خارج شده و دروازههای شهر را برای باقی ارتش یونانی که در تاریکی شب بازگشتهبودند، گشودند و این گونه ارتش یونانی با ورود و تخریب شهر تروآ، با پیروزی قاطع به جنگ پایان دادند.
گفته میشود،رویدادهای این داستان در عصر برنز پس از ایلیاد هومر و پیش از ادیسه هومر روی داده است وایده ساخت اسب تروآیی از اودیسئوس (قهرمان نامدار یونانی در جنگ تروآ) بوده است. " کوکچه آدا " که طویل ترین خلیج ترکیه است هر ساله به بهانه بازدید از تروآ از اقصی نقاط جهان توریست جذب میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد